Karien Oomkes, Hanzehogeschool Groningen: "Het is belangrijk om te bewegen en gezond te leven, ook voor medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen. In het verleden liepen er al medewerkers mee met de Tocht om de Noord, maar nu de Handelstocht om de Noord in leven is geroepen, kunnen we gezamenlijk meedoen als één team. Het is leuk om collega’s van andere bedrijven en instellingen in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Wellicht biedt dit ook mogelijkheden voor samenwerkingen in de toekomst op het gebied van onderzoek of stages".

-----------------------------------------------------------------------------------------

Handelstocht om de Noord

Net als in 2015 is er ook komend jaar weer de mogelijkheid voor bedrijven om zich via de Handelstocht in te schrijven voor Tocht om de Noord. Sluit u zich aan bij: Hanzehogeschool Groningen, DMG Advies en Accountancy, VZ Wonen, Area Reiniging, Alfa college, Erfgoedpartners, Agrisun, Zalsman, Strijker B.V., Waterbedrijf Groningen, All4U Accountancy en Belastingadvies, Just in Case en Marktonderzoeksbureau Sabajo?

Hierbij de voordelen op een rijtje:

  •  Gegarandeerde inschrijving
  •  Koffie/thee op de route beide dagen
  •  Uniek Handelstocht om de Noord T-shirt
  •  Publiciteit via website, nieuwsbrief en sociale media van TodN
  •  Eenvoudig contact leggen met partners van TodN
  •  Op creatieve wijze kennis maken met duizenden wandelaars

-----------------------------------------------------------------------------------------

Peter Velthuis, organisator Tocht om de Noord: "Tocht om de Noord wil met dit evenement meer bedrijven, met een hart voor Groningen, op een andere manier in beweging zetten. Er zijn al zoveel bedrijfsevenementen waarbij men moet hardlopen, fietsen, voetballen, etc. Wandelen is bij uitstek een prachtige manier om laagdrempelig, zonder blessures, vol beleving en zonder competitie met relaties van gedachten te wisselen! Want bij welke (intensieve) sport kun je nog gewoon, praten, kijken, eten, drinken en natuurlijk Groningen ontdekken?

-----------------------------------------------------------------------------------------

De Handelstocht competitie

De doelstelling van de Handelstocht is om met het bedrijf gezamenlijk en gemiddeld zoveel mogelijk (TodN) kilometers af te leggen. Bijvoorbeeld een bedrijf schrijft zich in met 10 mensen, waarvan 2 deelnemers 80km wandelen, 4 deelnemers lopen 25km en 4 deelnemers lopen 15km. Als alle deelnemers van dit bedrijf finishen loopt dit bedrijf gezamenlijk 2x80 + 4x25 + 4x15 = 320km, is gemiddeld (320:10) 32km.

Ieder loopt voor zich. Bij de Handelstocht is het niet noodzakelijk dat men samen (in één team) wandelt. Ieder wandelt voor zich en kan zelf uitkiezen met wie men wil wandelen. Deelnemers aan de Handelstocht krijgen in principe een laag startnummer, zodat ze altijd kunnen starten samen met een andere wandelaar (met een hoger startnummer). De organisatie van TodN houdt bij wie welke afstanden loopt en komt na de TodN met een ranglijst waarop aangegeven staat op welke plaats een bedrijf is geëindigd.

Kosten deelname. De kosten voor deelname aan de Handelstocht bedragen per persoon € 35,- voor 1 dag of € 60,- voor beide dagen, exclusief BTW. 

 

Inschrijven.

Klik hier om naar het blanco inschrijfformulier te gaan

Stuur het ingevulde formulier naar: handelstocht(at)todn.nl. Inschrijven voor de Handelstocht is mogelijk tot uiterlijk 1 september 2016 (tenzij de maximale deelname aan de Handelstocht eerder is bereikt).