Handelstocht

Tocht om de Noord 2016

Karien Oomkes, Hanzehogeschool Groningen: "Het is belangrijk om te bewegen en gezond te leven, ook voor medewerkers van de Hanzehogeschool Groningen. In het verleden liepen al veel medewerkers mee met de Tocht om de Noord, maar nu de Handelstocht om de Noord in leven is geroepen, kunnen we gezamenlijk meedoen als één team. Het is leuk om collega’s van andere bedrijven en instellingen in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Wellicht biedt dit ook mogelijkheden voor samenwerkingen in de toekomst op het gebied van onderzoek of stages".

Handelstocht om de Noord

Net als afgelopen jaar is er ook komend jaar weer de mogelijkheid voor bedrijven om zich via de Handelstocht in te schrijven voor Tocht om de Noord. Sluit u zich aan bij: Hanzehogeschool Groningen, Reining Transport, Alfa-college, Area Reiniging, Lentis, Erfgoedpartners, Agrisun, Zalsman, Strijker B.V., Waterbedrijf Groningen, All4U Accountancy en Belastingadvies.

Hierbij de voordelen op een rijtje:

  • Gegarandeerde inschrijving.
  • Promotie dmv het aanbieden aan TodN deelnemers van een eigen product cq service (in natura).
  • Mogelijkheid tot oefenen via het Pronkjewailpad dmv een Handelsabonnement
  • Publiciteit via website, nieuwsbrief en sociale media van TodN.
  • Eenvoudig contact leggen met partners van TodN.
  • Op creatieve wijze kennis maken met duizenden wandelaars.

Peter Velthuis, organisator Tocht om de Noord: "Tocht om de Noord wil met dit evenement meer bedrijven, met een hart voor Groningen, op een andere manier in beweging zetten. Er zijn al zoveel bedrijfsevenementen waarbij men moet hardlopen, fietsen, voetballen, etc. Wandelen is bij uitstek een prachtige manier om laagdrempelig, zonder blessures, vol beleving en zonder competitie met relaties van gedachten te wisselen! Want bij welke (intensieve) sport kun je nog gewoon, praten, kijken, eten, drinken en natuurlijk Groningen ontdekken?

Inschrijven

Neem contact op via: handelstocht@todn.nl. Inschrijven voor de Handelstocht is mogelijk tot uiterlijk 1 september 2019 (tenzij de maximale deelname aan de Handelstocht eerder is bereikt).

Groeten uit Groningen