Weide Weelde

Weide

Weide Weelde is een initiatief van het Boerengilde, bestaande uit 12 boeren uit Noord- Nederland. Samen met Vogelbescherming Nederland zetten de Gildeboeren een stap extra voor het behoud van een rijke weide vol bloemen, insecten en weidevogels, waar de koeien minimaal 180 dagen buiten grazen. Met de inzet van onze boeren kunnen we nu en straks blijven genieten van een divers en levendig natuurlandschap. Gildeboer Marten de Jong uit Baaium: "Ik hoop dat mensen straks bij het drinken van onze melk de vogels horen fluiten."

Als zuivelliefhebber kan ook jij bijdragen, want per verpakking gaat er 2 CENT naar de weidevogels.

Het Weide Weelde assortiment bestaat uit melk, karnemelk, karnemelk rood fruit en yoghurt en is al verkrijgbaar bij Jumbo, Poiesz, Plus en Deen supermarkten. Tijdens de Tocht om de Noord was Weide Weelde aanwezig om deze (h)eerlijke zuivel aan alle deelnemers uit te delen, op een mooie locatie, de boerderij!

Overige Handelspartners

Samenwerking Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla

Loopsportcentrum Noord & Nova ZemblaZoals jullie inmiddels weten is TodN verhuisd naar het nieuwe Loopsportcentrum Noord.

We zijn hier gestart met de nieuwe organisatie Nova Zembla, die alle wandelactiviteiten onder zijn hoede neemt.

Het Loopsportcentrum is (voorlopig) geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur (Regattaweg 5 in Groningen). In het Loopsportcentrum vind je meerdere faciliteiten onder 1 dak.

Je kunt je er inschrijven voor diverse (wandel)activiteiten, informatie ophalen, maar ook voor kopen van wandelproducten zoals wandelschoenen, rugzaken, en kun je er terecht!

En ..... als je geblesseerd bent, dan helpen wij je letterlijk weer op de been.

 • Sportmedische begeleiding (via een zelfstandige sportarts)
  Sportmedische begeleiding, inspanningstesten of sportkeuringen kun je hier laten doen.
 • Fysiotherapie 
  Verschillende behandelingen om zo snel mogelijk weer vrij te kunnen laten bewegen, zonder pijnlijke spieren of gewrichten. 
 • Diëtisten
  Eenthousiaste (sport)diëtisten bieden jou de mogelijkheid om je sportprestaties te verbeteren, gezonder te leven.
 • Pedicure
  Schoonheidsbehandelingen, massages, pedicures, harsbehandelingen en gel lak
 • Sportmassage
  Wil je soepel blijven? Of hulp bij sneller herstel van de spieren na een inspanning. Voorkomen van blessures, d.m.v. sportmassage, tapingen, metingen en voedingsadvies. 
 • Sportpsycholoog
  Trainen om mentaal sterkerte worden. Professionele begeleiding, sportpsychologie structureel praktisch toe te passen.
 • Blijf fit
  Sporten en een nieuwe leefstijl hoeft niet moeilijk te zijn!  Serieuze resultaten bereiken kan in slechts 2 x 30-45 minuten per week! 
 • Podotherapie
  Specialisten op het gebied van voetklachten. Voeten zijn de basis van ons lichaam, zij zorgen ervoor dat je kunt bewegen!  

 

Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla
Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla
Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla
Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla
Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla

Groeten uit Groningen