Louwman Groningen

Louwman Groningen

Officieel Toyota-dealer Louwman Groningen is gevestigd aan de Moermanskweg in Groningen.Je kunt hier terecht voor de aankoop van een nieuwe Toyota en Louwman Groningen heeft  altijd méér dan 1000 occasions, op voorraad!! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, garantie en schadeherstel. Tevens kunnen wij u altijd een passende financiering en/of verzekering aanbieden.  Wij zijn ook dealer van het mooie merk Lexus (Lexus Groningen) wat u op dezelfde locatie kunt bezoeken.

Louwman Groningen is onderdeel van de Louwman Dealer Group. Deze Dealer Group kent meer dan 70 dealer-vestigingen en is daarmee één van de grootste dealerholdings in Nederland. De Louwman Dealer Group vertegenwoordigd officieel de merken Toyota, Lexus, Suzuki, Mercedes-Benz, Peugeot,  Alfa Romeo,  Jeep, Abarth, Mitsubishi, Mazda en Smart.

Louwman Groningen is partner vanaf het begin van TODN

Toyota zet zich al jaren in voor duurzaamheid, mede door het produceren van zoveel mogelijk schone auto's met moderne technieken als hybride. Als officieel Toyota-dealer sponsort Louwman Groningen daarom graag de Tocht om de Noord. De wandelaar en Toyota passen bij elkaar!

Wij vinden dat maatschappelijk verantwoord ondernemen vooral een kwestie van doen is. Wij zijn al sinds 2010 erkend duurzaam gecertificeerd door de BOVAG.

Maak gerust eens kennis met Louwman Groningen aan de Moermanskweg 3.

Wij helpen u graag!

Overige Hoofdpartners van Tocht om de Noord, Sponsoren Wandeltocht