Sportplein Veendam

Sportplein Veendam

Sportcafé Sportplein bevindt zich in het Indoorcentrum Veendam en is dit jaar de Start- en Finishplek van het wandelfestival Tocht om de Noord 2019.

Het Indoorcentrum bestaat uit sport- en evenementenhal de Sorghvliethal en sporthal de Parkstadhal. Met een totaal zaaloppervlak van meer dan 4000 vierkante meter is deze sport- en evenementen locatie uniek in Noord-Nederland. Tussen de beide hallen is het Sportcafé gevestigd die sinds 2009 de naam Sportplein draagt.  

In de zomer van 2018 is Sportcafé Sportplein in z’n totaliteit verbouwd, zodat men vanuit horecagelegenheid die aan de hedendaagse maatstaven voldoet de diversiteit aan bezoekers in behoefte kan voorzien.  Naast een diversiteit aan sporten vinden er ook jaarlijks verscheidene evenementen plaats. Denk hierbij aan beurzen, muziekevenementen en natuurlijk grote sportevenementen.  

Een leuk feitje met betrekking tot de horecagelegenheid: in het jaar 2017-2018 is Sportcafé Sportplein door Fox Sports verkozen tot leukste voetbalkroeg van de Provincie Groningen!

Overige Partners in Natura