Lådfabriken

Ladfabriken

Lådfabriken is ons Zweeds-Nederlandse initiatief uit 2013. 

We verwelkomen ieder jaar meer dan 550 gasten in onze B&B, 60% komt van buiten Zweden. Daardoor, alsmede door de directe ligging aan het water van het Skaggerak en het unieke en creatieve karakter van ons huis, noemen we het ‘creative seaside accommodation’. Lådfabriken ligt op het eiland Orust, in grootte het derde eiland van Zweden, midden in een uniek kustgebied tussen Gotenburg en Oslo. 

We maken alle gasten graag persoonlijk wegwijs bij het ontdekken van de prachtige en unieke omgeving. Fietsen en kajaks stellen we ter beschikking èn wijzen op de vele wandel mogelijkheden, in en rond de prachtige scherenkust van Bohuslän. Om onze gasten het hele jaar door op de schoonheid van alle seizoenen te kunnen wijzen, serveren we diners buiten het hoogseizoen om. Ons culinair initiatief is gebaseerd op schaaldieren en verse vis, voornamelijk kabeljauw oftewel ‘torsk’ in het Zweeds. 

Wij wensen jullie veel wandelplezier in de binnenlanden van Västra Götaland en wellicht zien we elkaar nog eens aan het kustgebied van dit prachtige land.

www.ladfabriken.eu/nl/

Johan Buskqvist
Marcel van der Eng

Overige Partners van de North Sea Walk

Samenwerking Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla

Loopsportcentrum Noord & Nova ZemblaZoals jullie inmiddels weten is TodN verhuisd naar het nieuwe Loopsportcentrum Noord.

We zijn hier gestart met de nieuwe organisatie Nova Zembla, die alle wandelactiviteiten onder zijn hoede neemt.

Het Loopsportcentrum is (voorlopig) geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur (Regattaweg 5 in Groningen). In het Loopsportcentrum vind je meerdere faciliteiten onder 1 dak.

Je kunt je er inschrijven voor diverse (wandel)activiteiten, informatie ophalen, maar ook voor kopen van wandelproducten zoals wandelschoenen, rugzaken, en kun je er terecht!

En ..... als je geblesseerd bent, dan helpen wij je letterlijk weer op de been.

 • Sportmedische begeleiding (via een zelfstandige sportarts)
  Sportmedische begeleiding, inspanningstesten of sportkeuringen kun je hier laten doen.
 • Fysiotherapie 
  Verschillende behandelingen om zo snel mogelijk weer vrij te kunnen laten bewegen, zonder pijnlijke spieren of gewrichten. 
 • Diëtisten
  Eenthousiaste (sport)diëtisten bieden jou de mogelijkheid om je sportprestaties te verbeteren, gezonder te leven.
 • Pedicure
  Schoonheidsbehandelingen, massages, pedicures, harsbehandelingen en gel lak
 • Sportmassage
  Wil je soepel blijven? Of hulp bij sneller herstel van de spieren na een inspanning. Voorkomen van blessures, d.m.v. sportmassage, tapingen, metingen en voedingsadvies. 
 • Sportpsycholoog
  Trainen om mentaal sterkerte worden. Professionele begeleiding, sportpsychologie structureel praktisch toe te passen.
 • Blijf fit
  Sporten en een nieuwe leefstijl hoeft niet moeilijk te zijn!  Serieuze resultaten bereiken kan in slechts 2 x 30-45 minuten per week! 
 • Podotherapie
  Specialisten op het gebied van voetklachten. Voeten zijn de basis van ons lichaam, zij zorgen ervoor dat je kunt bewegen!  

 

Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla
Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla
Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla
Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla
Loopsportcentrum Noord & Nova Zembla

Groeten uit Groningen