Lådfabriken

Ladfabriken

Lådfabriken is ons Zweeds-Nederlandse initiatief uit 2013. 

We verwelkomen ieder jaar meer dan 550 gasten in onze B&B, 60% komt van buiten Zweden. Daardoor, alsmede door de directe ligging aan het water van het Skaggerak en het unieke en creatieve karakter van ons huis, noemen we het ‘creative seaside accommodation’. Lådfabriken ligt op het eiland Orust, in grootte het derde eiland van Zweden, midden in een uniek kustgebied tussen Gotenburg en Oslo. 

We maken alle gasten graag persoonlijk wegwijs bij het ontdekken van de prachtige en unieke omgeving. Fietsen en kajaks stellen we ter beschikking èn wijzen op de vele wandel mogelijkheden, in en rond de prachtige scherenkust van Bohuslän. Om onze gasten het hele jaar door op de schoonheid van alle seizoenen te kunnen wijzen, serveren we diners buiten het hoogseizoen om. Ons culinair initiatief is gebaseerd op schaaldieren en verse vis, voornamelijk kabeljauw oftewel ‘torsk’ in het Zweeds. 

Wij wensen jullie veel wandelplezier in de binnenlanden van Västra Götaland en wellicht zien we elkaar nog eens aan het kustgebied van dit prachtige land.

www.ladfabriken.eu/nl/

Johan Buskqvist
Marcel van der Eng

Overige Partners van de North Sea Walk