Maatregelen coronavirus

In verband met de ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) zijn we genoodzaakt om maatregelen te treffen omtrent de verschillende TodN wandelevenementen. Onze grootste prioriteit is het waarborgen van de gezondheid van de deelnemers aan onze activiteiten. 

Vrouwenmars (4 mei 2020): wordt verplaatst

We hebben besloten de Vrouwenmars op 4 mei 2020 te verplaatsen. Momenteel onderzoeken we de mogelijkheden om de Vrouwenmars op een later tijdstip in te halen. Iedereen die aangegeven heeft interesse in deelname te hebben, wordt op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen.


Bevrijdingstocht (5 mei 2020): wordt verplaatst

We hebben besloten de Bevrijdingstocht op 5 mei 2020 te verplaatsen. Momenteel onderzoeken we de mogelijkheden om de Bevrijdingstocht op een later tijdstip in te halen. We hopen dat iedereen die zich reeds had opgegeven, bereid is om op een later moment het Bevrijdingsvuur naar hun dorp te brengen en de vrijheid met ons te vieren.

NB: De Vrouwenmars en de Bevrijdingstocht zijn onderdeel van het provinciale programma 75 jaar vrijheid. Alle evenementen binnen dit programma zijn uitgesteld.


Pronkjewailpad 2020 (vanaf 2 april 2020): afgelast tot 1 juni 2020

We willen iedereen afraden om in de komende maand(en), in ieder geval tot 1 juni, het Pronkjewailpad te wandelen. De richtlijnen van het RIVM en de Nederlandse regering zijn duidelijk: blijf zo veel mogelijk thuis, houd minimaal 1,5 meter afstand, vermijd (fysieke en sociale) contacten met groepen groter dan 2 mensen.


North Sea Walk Noorwegen (28 t/m 31 augustus 2020): onder voorbehoud

Het al dan niet verplaatsen van de North Sea Walk naar Noorwegen hangt af van de verdere ontwikkelingen omtrent de coronacrisis. In de komende weken of maanden blijven wij het advies en de maatregelen van de overheid en het RIVM volgen.

Tocht om de Noord ((25,) 26 & 27 september 2020): onder voorbehoud

Het al dan niet verplaatsen van de Tocht om de Noord hangt af van de verdere ontwikkelingen omtrent de coronacrisis. In de komende weken of maanden blijven wij het advies en de maatregelen van de overheid en het RIVM volgen.

Groeten uit Groningen