Meest Gastvrije Ondernemer van Groningen

Het Pronkjewailpad staat volledig in het teken van Gastvrijheid. Door deel te nemen aan het Pronkjewailpad ervaar je Gastvrij Groningen. Ondernemers (stempelposten) aan de route spannen zich er voor in om de wandelaars het hele jaar door gastvrij te ontvangen. Gastvrijheid staat voor hartelijkheid en gulheid. Dat hoeft niet overdreven, zeker niet. Met persoonlijke aandacht, een praatje, misschien een kleine proeverij of een kleinigheidje voor de gast, is het mogelijk om een onuitwisbare indruk te maken. Daar gaan de ondernemers op het Pronkjewailpad voor!

Ieder jaar vindt er een verkiezing plaats, waarbij de wandelaars hun stem uitbrengen op de 'Meest Gastvrije Ondernemer van Groningen' (MGO). De top 10 ondernemers (zie foto’s) worden uitgenodigd om tijdens de Camino een klein presentje in ontvangst te nemen. De nummer 1 mag zichzelf het hele jaar de ‘Meest Gastvrije Ondernemer van Groningen’ noemen.

MGO Groningen 2021 1/2 MGO Groningen 2021 2/2

Zeer Gastvrije Pronkjewail Stempelpost

In 2020 werd Partycentrum de Postwagen Tolbert (foto link) door de wandelaars uitgeroepen tot Meest Gastvrij Ondernemer van Groningen. In 2021 viel die eer ten deel aan  't IJshofke in Roodeschool (foto rechts). In onderstaande video's blikken de ondernemers terug op hun deelname aan het Pronkjewailpad en de MGO-verkiezing. 

(klik op de afbeeldingen) 

MGO Groningen 2019-2020 Zuidroute Postwagen Tolbert      PWP Meest Gastvrije Ondernemer van Groningen 2021

       

 

 

 

 

 

 

 

Partycentrum de Postwagen te Tolbert                                                                                                            't IJshofke te Roodeschool 

Groeten uit Groningen