Camp Zuiderhorn

Camp Zuiderhorn

Camp Zuiderhorn

Op de kleine camping ontvangen de eigenaren van Camp Zuiderhorn graag gasten van jong tot oud, op ruime kampeerplaatsen, in verschillende trekkershutten of het huisje. Voor kinderen is er veel speelgelegenheid. Ook is er onder meer een gemeenschappelijke keuken, een kampvuurplaats, kano- en fluisterbootverhuur. In de zomer wordt een programma aan culturele activiteiten aangeboden, zoveel mogelijk in de buitenlucht. Ineke Bakker van Camp Zuiderhorn vertelt meer.

Over 

“Onze door bomen omzoomde camping is één van de mooie plekken op het Hoogeland. Het terrein verkennen is altijd een verrassing voor nieuwe bezoekers. Iedereen is welkom in de zelfschenkerij voor een kopje koffie of thee, koek of een ijsje, om daarna te genieten van het steeds weer prachtige uitzicht!”

Stempelpost

“Wij vinden het Pronkjewailpad een mooi initiatief, waarbij de deelnemers op een rustige manier allerlei pareltjes in Groningen kunnen ontdekken. Het verrassingseffect vinden we extra leuk, hier doen we graag aan mee. Bovendien is wandelen heel gezond, goed om te stimuleren.”

Pronkjewail

“De wandelaars komen aan in de zelfschenkerij, om even te genieten van een consumptie. Ook kunnen  ze al vanaf het begin bijdragen aan een grote gezamenlijke Pronkjewailpuzzel, door een nog  blanco puzzelstukje in te kleuren, tekenen en/of te beschrijven. Zo ontstaat het Pronkjewailpuzzelkunstwerk door de jaren heen. Ook kunnen ze iets schrijven in het Pronkjewailgastenboekje en reacties van voorgaande wandelaars lezen.”

Uit het Pronkjewail-gastenboekje van Camp Zuiderhorn

“Wat een mooie ontdekking deze plek. Een mooie verbinding deze puzzel. Top”
“Gezellig huisje. Als thuis zelf even theezetten. Lekker buiten opdrinken. Voor ons einde 3e etappe Uithuizen-Warffum. Supermooi weer!”
“In Usquert gestart, in de regen, regen, regen. Wat is ’ t dan fijn na de polderwegen na 3 1/2 uur hier aan te komen voor een bakkie koffie. Heerlijk”
“Na zonneschijn komt regen. Heerlijk even droog en nu op naar Pieterburen”
“Wat een heerlijk plekje. Lekkere koffie en een sanitaire stop. Super!!!”

Deel deze pagina

Groeten uit Groningen