Steenbok Sport

steenbok-sport

Bij Steenbok Sport kun je terecht voor alles rondom de loopsport. Steenbok Sport biedt unieke producten aan die van hoge kwaliteit zijn. De producten die er verkocht worden zijn niet veel te verkrijgen in Nederland en dat maakt Steenbok Sport uniek! Eigenaar Jan Douma laat je graag kennis maken met deze producten en staat voor je klaar met een gratis kop koffie en een goed verhaal. 

Over

"Steenbok Sport zit gevestigd in het Loopsportcentrum Noord. Dit is een centrum waar eenieder terecht kan voor alle disciplines onder één dak (fysiotherapeut, sportschool, masseur, podotherapeut, sportarts en de winkel met loopsport artikelen: Steenbok Sport). Wij hebben een gezamenlijke stamtafel waar altijd wel mensen zitten die verhalen delen aan elkaar en even bijkomen met een kopje koffie of thee. Iedereen is hier altijd welkom om eens te komen kijken!"

Stempelpost

"Steenbok Sport doet mee met het Pronkjewailpad omdat zij wandelaars willen helpen aan goede spullen die van goede kwaliteit zijn. Wanneer er wandelaars bij Steenbok Sport komen zullen zij altijd goed geadviseerd worden en nemen wij de tijd voor hen! Daarnaast is Steenbok Sport een verbinding tussen mensen in het delen van verhalen, mooie ervaringen en plezier in de loopsport."

Pronkjewail

"Bij Steenbok Sport kunnen wandelaars altijd langs komen voor gratis advies over producten betreft loopsport en een kop koffie! Daarnaast bieden we hen wandelwol én een kortingsbon aan. Wij zijn benieuwd naar verhalen van de wandelaars en willen ook onze eigen ervaring delen. Daarom staat bij Steenbok Sport de deur altijd voor iedereen open!"

En verder...

"Door unieke en kwalitatieve producten voor de loopsport aan te bieden, draagt Steenbok Sport bij aan persoonlijke avonturen, prestaties en ieders plezier in bewegen. Steenbok Sport is een bedrijf dat altijd tijd maakt om jou te helpen en te inspireren voor en met alles rondom loopsport!"

Deel deze pagina

Groeten uit Groningen