Route en App informatie PW-Pad

Hieronder vindt u meer informatie over de routes en bijbehorende stempelposten van het Pronkjewailpad.

U kunt de PW routes op verschillende manieren printen en downloaden. Allereerst kunt u de route(kaartjes) op uw scherm zien via afstandmeten.nl. U kunt zelfs deze route(kaartjes) opslaan en printen via de toetsenbordknop: printscreen, zodat u onderweg meer houvast heeft met een routekaartje. Als u klikt op een van de onderstaande links, opent zich een van de PW routes:

Route kaarten PDF

Route 1: Groningen - Noordpolderzijl

Route 2: Noordpolderzijl - Zoutkamp

Route 3:  Zoutkamp - Delfzijl

Route 4: Delfzijl - Groningen

 

Afstandmeten.nl

1, Groningen - Noordpolderzijl:  http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2115665
2. Noordpolderzijl - Zoutkamp:  http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2115663
3. Zoutkamp - Delfzijl:                  http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2115661
4. Delfzijl - Groningen:                 http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=2115666
 

GPS en KML bestanden

U kunt het Pronkjewailpad ook lopen met een GPS toestel (GPX bestanden) of bijvoorbeeld met de app: Maps.me (KML bestanden). Indien u hiervoor belangstelling heeft, stuur dan een email naar: Pronkjewailpad@gmail.com en vraag naar de desbetreffende bestanden. 
 

Stempelposten

Het Pronkjewailpad gaat door 55 dorpen en langs ca. 150 stempelposten. U hoeft niet bij elke stempelpost te stempelen, maar u moet wel in elk dorp minimaal 1 stempel zien te halen! Als de stempel(post) moeilijk te vinden is, raadpleeg dan de Pronkjewailpad App voor die locatie, daar staat vrijwel altijd waar de stempel exact te vinden is. Indien de stempelpost om welke reden ook gesloten is, maak dan een selfie met de camera van de App met op de achtergrond de stempelpost of plaatsnaambord. U vindt hieronder een pdf formulier met daarin alle stempelposten bemand en onbemand met de openingstijden. U kunt deze bekijken (downloaden en printen), zodat u onderweg geen enkele post hoeft te missen.
 
 

Let op!

We zijn bezig om de Pronkjewailpad app te vervolmaken, controleer af en toe of er een nieuwe update is voor deze app en installeer deze z.s.m.