Nog 1 dag ........

Nog een paar zaken waar u dit weekend op moeten letten:

  • Parkeren
  • Feest in Uithuizen
  • Andere officiële (pers)momenten
  • Dorpen, vrijwilligers, deelnemers, partners bedankt

Parkeren

Zoals u gelezen hebt in de vorige TodN Noordnijs is door de vele regen van afgelopen weken, de parkeerplek (weiland) onbegaanbaar geworden. Hierdoor hebben we moeten uitwijken naar verharde parkeerplaatsen in de buurt. We vragen daarom alle wandelaars, die met eigen auto reizen, om (zaterdag en zondag) te kiezen voor de aanrijroute: Groningen, Winsum, Warffum Usquert, Uithuizen (N363). Ter hoogte van Usquert zult u duidelijk zien aangegeven dat u hier kunt parkeren voor Tocht om de Noord. Wij brengen u met een pendelbus naar de verzamelplek de Mencke in Uithuizen, vanwaar u met uw TodN 2017 gaat starten.

Het weer lijkt dit weekend uitstekend te worden; het gaat een echt wandelfeest worden!!

Feest in Uithuizen

Feest in Uithuizen

Over feest gesproken, het komende weekend wordt het ook echt feest in Uithuizen! Zo worden in het centrum (op de Blink), vanaf 14.00 tot 21.30 uur allerlei muziek en theater activiteiten georganiseerd.

Film de Kerstvloed - 20.30 tot 21.30 uur wordt in een openluchtvoorstelling achter hotel het Gemeentehuis de film de Kerstvloed vertoond. Een absolute must voor alle wandelaars!

Vuurwerk -  om 21.45 uur is er een groots vuurwerk op de ijsbaan achter het sportcentrum de Mencke (waar iedereen is gefinished), een prachtige afsluiting van een hopelijk hele mooie dag!

alle evenementen zijn gratis toegankelijk

 

Andere officiƫle TodN activiteiten

Andere officiële TodN activiteiten

Junior Tocht om de Noord.

De aftrap wordt vrijdag 22 september al gegeven door de Junior TodN, ruim 700 kinderen gaan de TodN wandelaars voor, met een bijzondere ontdekkingstocht rondom Uithuizen.

 

Opening

Tocht om de Noord-17129.jpg

Het wandelfestival Tocht om de Noord wordt zaterdag 23 september geopend om 5.40 door Eisse Luitjens (Noorderzijlvest) en om 5.45 uur wordt het officiële startsein gegeven door burgemeester Marijke van Beek (gemeente Eemsmond). Hierna vertrekken de wandelaars naar de startplek.

In Termunterzijl wordt het startschot voor de 80 en 40km gegeven door wethouder Hans de Ronde.

 

Overdracht TodN 2017-2018

Op zondagmiddag 24 september om 16.30 uur wordt de B&W estafette verwacht, dit team bestaande uit de B&W van alle Noord Groningse gemeenten wandelt gezamenlijk naar de sporthal de Mencke (Uithuizen). Hier wordt om 16.30 uur officieel de TodN Startvlag overgedragen door de gemeente Eemsmond aan de nieuwe TodN Gastgemeente 2018!

 

Partners, Dorpen, vrijwilligers, deelnemers bedankt

Wij wensen iedereen: dorpen, vrijwilligers, deelnemers en alle andere partners een prachtig weekend toe, aan het weer zal het niet liggen.

 

Nogmaals bedankt voor al jullie inspanningen!

….en heel veel plezier en succes in TodN 2017!

 

Wandelfestival Tocht om de Noord

 

www.TodN.nl / www.Ontdekkingstocht.nl

Tel: 050-8509023 / email: info@TochtomdeNoord.nl

PS

...vergeet niet de TodN App te downloaden.