Inschrijven Tocht om de Noord

TodN inschrijving en informatie 2022

Wandelaars kunnen zich vanaf 1 maart 2022 (18.00 uur) inschrijven voor het Wandelfestival Tocht om de Noord. 

De link naar het inschrijfformulier zal t.z.t. op deze pagina verschijnen. 

 

Kosten voor deelname

De inschrijfkosten voor het Wandelfestival TodN 2022 bedragen € 46,00 voor 2 dagen en € 26,00 voor 1 dag. 

De (na) inschrijving is inclusief:

 • Vervoer (bus of trein).
 • Op beiden dagen een heerlijke wandelfestival hap (onderweg).
 • 't Grunneger Raaisbewies / stempelkaart (deze ontvangt u bij de start).
 • Een mooie TodN medaille.
 • Verzorging inclusief proevijen onderweg.
 • Een TodN aandenken voor elke wandelaar.

Inschrijving individueel en groepen

Als u zich inschrijft kunt u kiezen voor individueel of met een groep (vanaf 2 t/m 10 personen) inschrijven. Als u graag wilt samen wandelen, is het verstandig om het groepsformulier in te vullen. Dan zorgen wij ervoor dat u als (gezamenlijke) groep gaat starten!!

Grote groepen
Indien de groep groter is dan 10 personen, dan kunt u hiervoor ook een apart formulier invullen, klik op: Inschrijfformulier groepen 2022. Dit formulier moet u vóór 19 februari 2022 invullen. De contactpersoon krijgt begin maart een link naar het inschrijfformulier, waarmee hij de groep in een keer kan inschrijven en betalen. 

Wachtlijst TodN

Voor degene die zich niet tijdig heeft kunnen inschrijven bieden we nog de mogelijkheid om in te schrijven via (klik op): de TodN Wachtlijst 2022. De ervaring van de afgelopen jaren leert ons, dat vaak nog velen via de wachtlijst kunnen deelnemen aan TodN!

TodN afstanden

Dit jaar worden onder de vlag van TodN de volgende evenementen georganiseerd:

 • Zaterdag 18 september ca. 20km en ca 40 km.
 • Zondag 19 september ca. 20km en ca 40km.

Bevestiging en Mijn TodN

Nadat u zich via het (internet) inschrijfformulier heeft ingeschreven, ontvangt u een e-mail als bevestiging van uw inschrijving. In deze e-mail vindt u een overzicht van uw inschrijving, zoals naam, e-mailadres en afstanden. U vindt hierin ook uw wachtwoord, waarmee u vanaf half september 2022 via mijn.tochtomdenoord.nl uw TodN Startkaart (en andere informatie) kunt ophalen. U kunt inloggen op mijn.tochtomdenoord.nl d.m.v. het invoeren van uw e-mailadres en het betreffende wachtwoord. Indien u het wachtwoord bent kwijtgeraakt, kunt u via: wachtwoord vergeten? (onder het blauwe inlog balkje) een nieuw wachtwoord aanvragen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief TodN Noordnijs zodat je op de hoogte blijft van al het nieuws rondom Wandelfestival Tocht om de Noord. 

Pronkjewail medailles

Wandelaars die de gehele route (van Lauwerszee tot Dollard tou of van Drenthe tot aan 't Wad 80km) weten te volbrengen krijgen een originele Pronkjewail-medaille. Wandelaars die een kortere afstand lopen ontvangen een lutje Pronkjewail-medaille.

Zilveren of Golden Pronkjewail

Wandelaars die in 2022 de langste afstand 5x hebben uitgelopen kunnen (tegen vergoeding) een Zilveren Pronkjewail (broche) ontvangen! Wandelaars die in 2022 de langste afstand 10x hebben uitgelopen kunnen (tegen vergoeding) een Gouden Pronkjewail (schaal) ontvangen!

Let op!!

Deelnemers die recht hebben op het Zilveren of Gouden Pronkjewail dienen dit zelf met een e-mail aan te geven bij de organisatie (info@TochtomdeNoord.nl).

Voorwaarden om deel te nemen

 • Deelnemen aan de Tocht om de Noord is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid;
 • Wijzigen en annuleren van de inschrijving is mogelijk tot: 31-08-2022. Stuur een e-mail naar info@TochtomdeNoord.nl en geef door wat u wilt veranderen, of dat u de inschrijving wilt annuleren (houdt rekening met aftrek van administratiekosten);
 • Op 1 september gaat de organisatie over tot het definitief vastleggen van drukwerk, busvervoer, herinneringen, catering en artiesten en wordt het inschrijfgeld niet meer teruggeboekt.
 • Het inschrijfgeld wordt bij annuleren vóór 01-09-2021 onder inhouding van € 5,00 administratiekosten teruggeboekt.
 • Betaling van uw inschrijving en extra's geschiedt door het betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal;
 • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film en/of video voor promotionele doeleinden van de Tocht om de Noord, zonder hiervoor een vergoeding te claimen;
 • De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht moet worden afgelast, bijvoorbeeld i.g.v.: onweer of storm (windkracht 8 of meer), maatregelen opgelegd of ingesteld door de overheid.

NB

De inschrijfgelden worden in geval van overmacht niet (volledig) terugbetaald.

Groeten uit Groningen