Inschrijven Tocht om de Noord

TodN inschrijving en informatie

Vanaf 12 september 2019 kunt u op deze pagina alle laatste TodN informatie lezen via de TodN Welkomstbrief. Deze Welkomstbrief geeft u informatie over: de TodN Startkaart, de verzamelplaats, vertrektijden van de bussen, parkeren, enz.  De  Welkomstbrief en meer informatie kunt u ophalen via mijn.tochtomdenoord.nl (zie ook rechts bovenin uw scherm: Mijn TodN) dmv het invoeren van uw e-mailadres en het betreffende wachtwoord, zie ook hieronder voor meer uitleg.

Bevestiging en Mijn TodN

Nadat u zich via het (internet) inschrijfformulier heeft ingeschreven, ontvangt u een e-mail als bevestiging van uw inschrijving. In deze e-mail vindt u een overzicht van uw inschrijving, zoals naam, e-mailadres en afstanden. U vindt hierin ook uw wachtwoord, waarmee u vanaf 12 september 2019 via mijn.tochtomdenoord.nl uw TodN Startkaart (en andere informatie) kunt ophalen. U kunt inloggen op mijn.tochtomdenoord.nl dmv het invoeren van uw e-mailadres en het betreffende wachtwoord. Indien u het wachtwoord bent kwijtgeraakt, kunt u via: wachtwoord vergeten? (onder het blauwe inlog balkje) een nieuw wachtwoord aanvragen.

Wachtlijst TodN

Voor degene die zich niet tijdig heeft kunnen inschrijven bieden we nog de mogelijkheid om in te schrijven via (klik op): de TodN Wachtlijst. De ervaring van de afgelopen jaren leert ons, dat vaak nog honderden van de wachtlijst later alsnog kunnen deelnemen aan TodN!
 

Kosten voor deelname

De inschrijfkosten voor het Wandelfestival TodN 2019 bedragen € 45,00 voor 2 dagen en € 25,00 voor 1 dag.  De TodN na-inschrijving (o.a. via de wachtlijst) bedraagt voor één dag € 27,50 en voor twee dagen € 47,50.

De (na) inschrijving is inclusief:

 • Het busvervoer naar de startplaatsen.
 • Op de 1e dag een Pastasalade (bij de finish).
 • Op de 2e dag een Grunneger Stamppottenbuffet (bij de finish).
 • 't Grunneger Raaisbewies (deze ontvangt u bij de start).
 • Een mooie herinnering.
 • Verzorging onderweg.
 • Een TodN aandenken voor elke wandelaar.

 

Inschrijving individueel en groepen

Als u zich inschrijft kunt u kiezen voor individueel of met een groep (vanaf 2 t/m 10 personen) inschrijven. Als u graag wilt samen wandelen, is het verstandig om het groepsformulier in te vullen. Wij zorgen er voor dat u als (gezamenlijke) groep gaat starten!!

Grote groepen
Indien de groep groter is dan 10 personen, dan kunt u hiervoor ook een apart formulier downloaden, klik op: inschrijfformulier groepen. Dit formulier moet u volledig ingevuld voor 28 februari mailen naar info@TochtomdeNoord.nl. De contactpersoon krijgt begin maart een link naar het inschrijfformulier, waarmee hij de groep in een keer kan inschrijven en betalen.

Pronkjewail medailles

Wandelaars die de gehele route (van Lauwerszee tot Dollard tou) weten te volbrengen krijgen een originele Pronkjewail-medaille omgehangen. Wandelaars die een kortere afstand lopen ontvangen een lutje Pronkjewail-medaille.

Zilveren of Golden Pronkjewail

Wandelaars die in 2019 de langste afstand 5x hebben uitgelopen kunnen (tegen vergoeding) een Zilveren Pronkjewail (broche) ontvangen! Wandelaars die in 2019 de langste afstand 10x hebben uitgelopen kunnen (tegen vergoeding) een Gouden Pronkjewail (schaal) ontvangen!

Let op!!

Deelnemers die recht hebben op het Zilveren of Gouden Pronkjewail dienen dit zelf met een e-mail aan te geven bij de organisatie (info@TochtomdeNoord.nl).

Voorwaarden om deel te nemen

 • Deelnemen aan de Tocht om de Noord is op eigen risico en voor eigen verantwoordelijkheid;
 • Wijzigen en annuleren van de inschrijving is mogelijk tot en met: 31-08-2019. Stuur een e-mail naar info@TochtomdeNoord.nl en geef door wat u wilt veranderen, of dat u de inschrijving wilt annuleren (houdt rekening met aftrek van administratiekosten);
 • Op 1 september gaat de organisatie over tot het definitief vastleggen van drukwerk, busvervoer, herinneringen, catering en artiesten en wordt het inschrijfgeld niet meer teruggeboekt!
 • Het inschrijfgeld wordt bij annuleren voor 01-09-2019 onder inhouding van € 5,00 administratiekosten teruggeboekt.
 • Betaling van uw inschrijving en extra's geschiedt door het betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal;
 • Deelnemers gaan akkoord met eventueel gebruik van hun beeltenis in druk, op foto, film en/of video voor promotionele doeleinden van de Tocht om de Noord, zonder hiervoor een vergoeding te claimen;
 • De organisatie accepteert geen verantwoordelijkheid wanneer het evenement door overmacht moet worden afgelast, bijvoorbeeld i.g.v.: onweer of storm (windkracht 8 of meer), maatregelen opgelegd of ingesteld door de overheid.

NB

De inschrijfgelden worden in geval van overmacht niet volledig terugbetaald.