Handelstocht om de Noord

De Tocht om de Noord (TodN) vindt zijn feitelijke oorsprong in de ontdekkingsreizen naar een nieuwe Handelsroute om de Noord door Barentsz en Van Heemskerck anno 1596, ruim 400 jaar geleden.

Deelnemers aan de TodN gaan ook op ontdekkingstocht. Net als 400 jaar geleden kunnen handelaars (partners) hier ook onderdeel van uitmaken. Als handelaar krijgt u de unieke mogelijkheid om uw handelswaar onderweg te laten ontdekken door de deelnemers. Een unieke kans om liefhebbers van Groningen kennis te laten maken met uw product of dienst! Laat u inspireren door een aantal van onze huidige partners:

Vanzelfsprekend kunnen partners of relaties ook zelf deelnemen aan het evenement. In ruil voor de geboden ‘waren’ bieden we in overleg graag een aantal (garantie)kaarten aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Peter Velthuis (06-22397307) en handelstocht@todn.nl of neem alvast een kijkje in onze Partnerbrochure.

Peter Velthuis, organisator Tocht om de Noord

"Tocht om de Noord wil met de Handelstocht bedrijven een podium bieden om hun producten of diensten in de etalage te zetten. Deelnemers aan de TodN hebben per definitie een bijzondere interesse voor alles wat met Groningen te maken heeft. Dat maakt het voor Groningse bedrijven extra interessant om bij deze wandelaars onder de aandacht te komen. Verder is wandelen voor bedrijven zelf een prachtige manier om laagdrempelig, zonder blessures, vol beleving en zonder competitie met relaties van gedachten te wisselen! Want bij welke (intensieve) sport kun je nog blijven praten, kijken, eten, drinken en natuurlijk Groningen ontdekken?“

Groeten uit Groningen