Vervoer

Vervoer bij de Tocht om de Noord 2021

We kunnen er niet omheen, ook TodN heeft te maken met corona! De TodN speelt zich echter af voor 99,9 % in de buitenlucht, vandaar dat wij u niet vragen om een coronacheck (app) of negatieve coronatest. Wel hanteren wij de 1,5 meter maatregel, zie de verdere maatregelen op onze website. Om te voorkomen dat er (te) grote groepsvorming plaatsvindt hebben we met betrekking tot vervoer een aantal ingrepen gedaan, zoals:

U gaat dit jaar rechtstreeks naar de startplaats. We verzamelen dus niet, zoals voorgaande jaren bij de finish en we gaan niet met de bus naar de startplaats.

Alle startplaatsen en de finishplaats (Delfzijl) liggen dit jaar vlakbij een treinstation. Alle deelnemers krijgen van ons een gratis Arriva treinticket, waarmee ze de gehele dag kunnen reizen in de provincie Groningen (en traject Leeuwarden - Groningen). U kunt hiermee reizen naar het station, waar uw start gepland is en bij de finish kunt u de trein weer terugnemen naar de auto, of rechtstreeks naar huis.

 

Vervoer bij het Pronkjewailpad (Noord-, Zuid- en Oostroute)

Het vervoer bij het Pronkjewailpad dient u zelf te regelen, dat kan soms in overleg met een overnachtingsplek (met vervoersservice), maar u kunt ook goed gebruik maken van de trein (en bus). Klik op informatie, om meer te weten te komen over het PW Pad.

 

Groeten uit Groningen