Vervoer

Vervoer bij de Tocht om de Noord 2020

Bij het Wandelfestival Tocht om de Noord vervoert de organisatie de deelnemers met een bus van de verzamelplek naar de startplaats. De verzamelplek (eindpunt 1e en 2e dag) is dit jaar Delfzijl. De verzamelplek bij Tocht om de Noord 2020 is: Evenementenhal Delfzijl, Handelskade West 26, 9934 AA Delfzijl. U krijgt nog van de organisatie te horen op welk tijdstip u kunt vertrekken vanaf de verzamelplek.

Start procedure

Iedereen komt op beide startdagen (zaterdag en zondag) samen op de verzamelplek. Hier worden de starttijden omgeroepen. U wordt vanaf de verzamelplek met een bus van de organisatie naar één van de startplaatsen gebracht.

Circa 2 weken voor de Tocht om de Noord (begin week 37) krijgt u alle TodN informatie toegestuurd. Hierin bevindt zich de informatie, zoals startnummer(s) en hieraan gekoppeld het tijdstip van vertrek met de bus van de verzamelplek naar de startplaats. Het Raaisbewies wordt persoonlijk uitgereikt op uw 1e startdag.

 

Vervoer bij het Pronkjewailpad (Noord- en Zuidroute)

Het vervoer bij het Pronkjewailpad dient u zelf te regelen, dat kan soms in overleg met een overnachtingsplek (met vervoersservice), maar u kunt ook goed gebruik maken van de trein (en bus). Klik op informatie, om meer te weten te komen over het PW Pad.

 

Groeten uit Groningen