Vervoer

Vervoer bij de Tocht om de Noord 2022

Dit jaar starten de routes van Tocht om de Noord op beide dagen in Zuidhorn en finishen ze op beide dagen in Grijpkerk. Helaas is het op beide locaties niet mogelijk om voldoende parkeergelegenheid te organiseren voor alle deelnemers. Maar er is een oplossing. Als deelnemer aan TodN ontvangt u een gratis dagkaart voor de trein. Dit vervoersbewijs is te gebruiken vanaf en naar alle treinstations in Groningen en op het traject Groningen-Leeuwarden.

's Ochtends reist u vanaf het dichtstbijzijnde Arriva treinstation naar de start (Zuidhorn). Uw auto parkeert u op de betreffende P+R. 's Middags neemt u de trein vanaf station Grijpskerk weer terug naar uw opstapplaats en reist u verder door naar uw woon- of verblijfsplaats.   

Voorbeeld: u woont in Mensingeweer. U gaat 's ochtends met de auto of fiets naar het Arriva treinstation in Winsum, of u laat u daar afzetten. Hier neemt u de trein naar Groningen en vervolgens neemt u de trein naar Zuidhorn. Dan start u met wandelen. Na de finish in Grijpskerk neemt u de trein terug naar Groningen en vervolgens de trein naar Winsum, waarna u op eigen gelegenheid weer verder naar huis kunt reizen.

 

Groeten uit Groningen