Nova Zembla

Nova ZemblaHet nieuwe Loopsportcentrum in Noord Nederland Nova Zembla!

Nova Zembla. Het klinkt je misschien bekend in de oren? Wellicht iets met ontdekkingstochten? Iets met Barentsz en Van Heemskerck? Iets met een nieuwe plek (Nova Zembla), nieuwe activiteiten? Of gewoon Tocht om de Noord?

Hier vind je alles wat de wandelaar nodig heeft, variërend van informatie over en organisatie van evenementen tot aan wandelschoenen, -kleding en (sport)medische hulp. Een ontmoetingsplek voor wandelaars, opgezet in nauwe samenwerking met het Loopsportcentrum Noord, alles onder 1 dak, zoals:

Nova Zembla

Informatie & evenementen

Alle informatie, organisatie en inschrijvingen voor TodN en KWBN wandelevenementen, zoals Pronkjewailpad, Noorder Rondtochten, North Sea Walk, TodN, wandeltraining, enz.

Sportmedische begeleiding (via een zelfstandige sportarts)

Een goede diagnose is erg belangrijk bij bewegingsklachten, evenals inspanningstesten, sportmedische begeleiding of sportkeuringen kun je hier laten doen.

Fysiotherapie

Biedt een groot aantal verschillende behandelingen aan. Alles om u zo snel mogelijk weer vrij te kunnen laten bewegen. Zonder pijnlijke spieren of gewrichten.

Diëtisten

6 enthousiaste (sport)diëtisten bieden iedereen de mogelijkheid zijn sportprestaties te verbeteren, gezonder te leven of vanwege een medische reden een dieet of ander voedingspatroon nodig heeft.

Pedicure

Hier kunt u onder andere terecht voor schoonheidsbehandelingen, massages, pedicures, harsbehandelingen en gel lak

Sportmassage

Zinvol voor iedereen die soepel willen blijven, het zorgt voor een sneller herstel van de spieren na een inspanning en voorkomen van blessures, dmv sportmassage, tapingen, metingen en voedingsadvies.

Sportpsycholoog

Trainen om mentaal sterkerte worden. Geen psychologie van de koude grond, maar professionele begeleiding om sportpsychologie structureel praktisch toe te passen.

  • Blijf fit
    Hier achterhaal je dat sporten en een nieuwe leefstijl helemaal niet moeilijk vol te houden zijn en dat je serieuze resultaten kunt bereiken in slechts 2 x 30-45 minuten per week!
  • Podotherapie
    De specialist op het gebied van voetklachten. Voeten zijn de basis van het menselijk lichaam, zij zorgen ervoor dat u kunt bewegen!

    Meer weten, of zoek je informatie?
    Stuur dan een email naar: Nova Zembla Groningen

Of kom langs, we zitten tegenover de Abel Tasmantoren (Regattaweg 5, Groningen)

Nova Zembla Groningen


Nova zembla torenNova zembla kaart

Groeten uit Groningen