North Sea Walk 2019

Om de 2 jaar wordt door de TodN organisatie een North Sea Walk georganiseerd. Elke (Noordzee) tocht maakt onderdeel uit van een internationaal wandelcircuit, dat alle landen rondom de Noordzee aandoet. De wandelaar, die alle Noordzee tochten (je mag 1 land missen) loopt, ontvangt een mooi certificaat: Master of the North Sea Walk.

Vanwege grote belangstelling organiseren wij net als in 2018 een North Sea Walk Sweden: 
donderdag 25 april t/m maandag 29 april 2019.
 

Voorlopig programma NSW 2019

 GothenburgHet vertrek is op donderdagavond 25 april met de Stena Line Ferries vanuit Kiel richting Zweden, waar we op vrijdagochtend aankomen in Gothenburg. Vrijdag 26 april heeft u de gelegenheid om de stad te verkennen. Dit kan door een route te volgen via de TodN-app of door op eigen gelegenheid, en op uw eigen tempo, de meest bijzondere plekken te ontdekken. 

Via de App krijgt u verschillende suggesties om hoogtepunten van de stad te bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld eindeloos ronddwalen in een van de grootste botanische tuinen van Zweden. Of u bezoekt de Palmhuset; een prachtig gebouw van bijna 1000 vierkante meter vol met bijzondere planten en bloemen van over de hele wereld. Verder zijn de vele kerkgebouwen ook een bezoekje waard, net als de ‘Feskekörke’. Deze ‘kerk’ is omgebouwd tot vismarkthal, waar dagelijks verse vis en zeevruchten worden aangeboden. 

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om Gothenburg (en Zweden) op verschillende manieren te ontdekken met al uw zintuigen. Benieuwd naar onze ervaringen in 2018?

Klik hier voor de aftermovie NSW 2018

Aan het einde van de vrijdag verplaatsen we ons met de bus naar Borås (ca. 60km vanaf Gothenburg). Hier sluiten we aan bij een van onze NSW Partnerevents: de tweedaagse IML LinnéMarschen (zie ook: http://www.linnemarschen.se/en-us/). De wandelaars kunnen hier kiezen voor diverse afstanden, zoals: 57km - 42km - 21km.

Zondagavond 28 april gaan we weer met de boot van de Stena Line Ferries van Göteborg naar Kiel, waar we maandag 's ochtends vroeg weer aankomen.

Als u interesse hebt om deel te nemen aan de NSW Zweden, geef dan z.s.m. uw naam en emailadres door via: northseawalk@gmail.com, dan houden we u op de hoogte (max. 100 deelnemers).

Informatiebijeenkomst (datum, tijd en locatie n.t.b.)
Om iedereen nader te informeren over de North Sea Walk Sweden 2019, bent u van harte welkom op de informatiebijeenkomst in november 2018. Tijdens deze avond zullen we meer vertellen over de North Sea Walk 2019 en krijgt u de mogelijkheid om als eerste in te schrijven! (de open inschrijving start één dag na de informatiebijeenkomst). 

Geef uw naam en e-mailadres door via northseawalk@gmail.com en u wordt al eerste geïnformeerd over de informatiebijeenkomst en andere ontwikkelingen m.b.t. de North Sea Walk Sweden.