North Sea Walk 2018-2019 Sweden

Om de 2 jaar wordt door de TodN organisatie een North Sea Walk georganiseerd. Elke (Noordzee) tocht maakt onderdeel uit van een internationaal wandelcircuit, dat alle landen rondom de Noordzee aandoet. De wandelaar, die alle Noordzee tochten (je mag 1 land missen) loopt, ontvangt een mooi certificaat: Master of the North Sea Walk.

Vanwege grote belangstelling organiseren wij net als in 2018 een North Sea Walk Sweden: 
donderdag 25 april t/m maandag 29 april 2019.
 

Inschrijven NSW 2019

Indien u graag wilt deelnemen aan de wandelreis naar Zweden (25 t/m 29 april 2019),
klik dan op:  inschrijfformulier North Sea Walk Sweden 2019

Voorlopig programma NSW 2019

 GothenburgHet vertrek is op donderdagavond 25 april met de Stena Line Ferries vanuit Kiel richting Zweden, waar we op vrijdagochtend aankomen in Gothenburg. Vrijdag 26 april heeft u de gelegenheid om de stad te verkennen. Dit kan door een route te volgen via de TodN-app of door op eigen gelegenheid, en op uw eigen tempo, de meest bijzondere plekken te ontdekken. 

Via de App krijgt u verschillende suggesties om hoogtepunten van de stad te bezoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld eindeloos ronddwalen in een van de grootste botanische tuinen van Zweden. Of u bezoekt de Palmhuset; een prachtig gebouw van bijna 1000 vierkante meter vol met bijzondere planten en bloemen van over de hele wereld. Verder zijn de vele kerkgebouwen ook een bezoekje waard, net als de ‘Feskekörke’. Deze ‘kerk’ is omgebouwd tot vismarkthal, waar dagelijks verse vis en zeevruchten worden aangeboden. 

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden om Gothenburg (en Zweden) op verschillende manieren te ontdekken met al uw zintuigen. Benieuwd naar onze ervaringen in 2018?

Klik hier voor de aftermovie NSW 2018

Aan het einde van de vrijdag verplaatsen we ons met de bus naar Borås (ca. 60km vanaf Gothenburg). Hier sluiten we aan bij een van onze NSW Partnerevents: de tweedaagse IML LinnéMarschen (zie ook: http://www.linnemarschen.se/en-us/). De wandelaars kunnen hier kiezen voor diverse afstanden, zoals: 42km - 21km – 10,5km.

Zondagavond 28 april gaan we weer met de boot van de Stena Line Ferries van Göteborg naar Kiel, waar we maandag 's ochtends vroeg weer aankomen.

Start inschrijving North Sea Walk 2019

Op donderdag 20 december 2018 opent de inschrijving. Via www.northseawalk.eu verschijnt een link naar de pagina waar je kunt inschrijven (maximaal 100 deelnemers).

Praktische zaken North Sea Walk Zweden 2019:

Vertrek vanaf Groningen: donderdag 25 april rond 10:00 uur

Terugkomst in Groningen: maandag 29 april rond 17:00 uur

Kosten: € 659,-  (exclusief toeslag van € 20,- indien u 42km loopt)

Prijs is inclusief:

  • Vervoer per touringcar (Groningen-Kiel retour + Gothenburg-Boras retour).
  • Heenreis en terugreis: Stena Line dinerbuffet, overnachting en ontbijt op de boot.
  • Ontvangst met koffie in Gothenburg, verkenning van de stad met App + Zweeds buffet.
  • 2 overnachtingen (Boras) in groepsaccommodatie incl. ontbijt.
  • Inschrijfgeld Linnémarschen incl, verzorging onderweg (koffie, fruit, broodjes etc).
  • Uniek NSW T-shirt + medaille.

Prijs is exclusief: overige maaltijden, verzekeringen en overige persoonlijk uitgaven.

Groeten uit Groningen