Walk&Dance to Fight Cancer

Tocht om de Noord steunt dit jaar via een pilot Stichting Fight cancer tijdens de jaarlijkse Tocht om de Noord. Ook onze organisatie verloor afgelopen jaren wandelaars aan kanker. Onder de vlag Walk&Dance to Fight Cancer gaan wandelaars geld inzamelen voor een baanbrekend kankeronderzoek in UMCG research.

De laatste jaren is de Tocht om de Noord steevast uitverkocht. Dit jaar introduceren we een primeur: de organisatie van de Tocht om de Noord heeft een beperkt aantal extra tickets beschikbaar gemaakt voor Stichting Fight cancer. 

Door je aan te melden voor het Walk&Dance to Fight Cancer Groningen doe je niet alleen mee aan de wandeling op zaterdag 23 september (15, 25 of 40km) als onderdeel van Tocht om de Noord, maar combineer je dit met het werven van donaties voor Fight cancer!

Interview met grondlegger Tocht om de Noord Peter Velthuis in DvhN: Tocht om de Noord steunt kankeronderzoek

Je kunt op verschillende manieren bijdragen: 

1) Doe mee en meld je ook aan, dat kan via de groene aanmeldlink rechts!

2) Doe direct een donatie ten behoeve van het onderzoek van Prof. Wijnand Helfrich in het UMCG naar het ontwikkelen van een nieuwe, innovatieve manier van immunotherapie. Voor meer informatie en doneren klik hier.

Klik hieronder om de oproep van Prof. Wijnand Helfrich (UCMG) te bekijken:


De uitreiking door RTV Westerwolde. Hier ontvangt prof. Wijnand Helfrich de geldcheque uit handen van wandelaars Walk & Dance. 

Uitreiking checque

Interview Walk&Dance deelnemers door George Huitema

Groeten uit Groningen